Tuesday, September 21, 2010

2 syawal 1431H

petang raya pertama tu, dalam kul 4 lebih la, aku ajak beraya umah sedara mara belah ibu aku kat Jengka 25 dan 18. sempat jugak singgah kat Jengka 16, umah sedara enady. gambarnye nan adolah ye.. sakan beraya sampai terlupa nak amik gambar.. rugi rugi..dahla setahun sekali je baru nak jumpa..:)

diteruskan dengan raya kedua pada tahun 2010..

raya kedua tiada plan ke mana-mana sebab keletihan semalamnye pun tak hilang lagi. tunggu ajelah kat rumah, kot kotlah ade sesiapa nak datang kan.. dan sori sangat-sangat pada nor, nasir dan juga nopal. dorang nak datang umah mase tu tapi hp ku rosak ketika itu. mesej tak masuk dan keesokkannye baru dapat mesej tu. itupun mase dah dalam kereta nak balik ke Perak. bila tekan -tekan, mau pulak hp ku itu hidup.

dah petang tu, bila takde orang datang, enady ajak jalan ke Bandar Pusat jap. tengok-tengok orang katenye..hehe.. bukan nye nak pegi beraya papa ni. haishhh... ajak jugak g umah nor kat Sg. Tekam Utara tu, tapi hp problem, tak dapat lah nak contact dia.. tak de rezeki nak beraya ke rumah nor. huhu.
otw nak g Bandar Pusat.

malam..

baru ade orang datang umah mak untuk beraya. kawan baik enady, panjang gelar deme. tapi memang tinggi. pun aku lupa nak snap gambar ngan dorang la. alahaiii.. nape aku asyik lupa je ni..adeii.

malam tu main gelak-gelak ngan dani..hehe.. pastu terus kemas baju sikit-sikit sebab esok nya raya ketiga pagi-pagi nak balik Perak dah..

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

No comments: