dah jadi macam kerusi malas dia dah

selama ni baby carseat ni dok dalam kete je. tak penah kuar-kuar. tapi mase last saturday kan aku bawak dani g opis, balik umah tu dia tgh tdo lagi. malas nak kejutkan dia, tu yang aku hangkut sekali ngan carseat dia bawak masuk dalam rumah. carseat tu pun boleh jadik macam enjut-enjut dia..gud..pelbagai guna kan...

sekarang ni bila time berbuka, dia dah tak tido dah. aiyaa.. kadang-kadang meragam jugak dia. tengah-tengah aku ngan papa dia makan, dia lak sebok nak ade orang sebelah dia. hurmm.. last2 aku tala kan kat tv tgk kartun. seb baik la mau senyap...

tapi...

senyap-senyap dia....

ni hah rupanya... macam gambar kat atas nun. dah jadik cam kerusi plak aku tengok..hahaha..dah mengelungsur ke bawah dah...ooo..dani, diam diam buat projek ye...seb baik mama nampak tau..=p carseat ni nanti tak lama lagi dah takleh pakai dah la.. sebab sekarang ni dia asyikla nak mengiring bila dok dalam carseat tu. bahaya kan...

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...