Tuesday, August 24, 2010

dah jadi macam kerusi malas dia dah

selama ni baby carseat ni dok dalam kete je. tak penah kuar-kuar. tapi mase last saturday kan aku bawak dani g opis, balik umah tu dia tgh tdo lagi. malas nak kejutkan dia, tu yang aku hangkut sekali ngan carseat dia bawak masuk dalam rumah. carseat tu pun boleh jadik macam enjut-enjut dia..gud..pelbagai guna kan...

sekarang ni bila time berbuka, dia dah tak tido dah. aiyaa.. kadang-kadang meragam jugak dia. tengah-tengah aku ngan papa dia makan, dia lak sebok nak ade orang sebelah dia. hurmm.. last2 aku tala kan kat tv tgk kartun. seb baik la mau senyap...

tapi...

senyap-senyap dia....

ni hah rupanya... macam gambar kat atas nun. dah jadik cam kerusi plak aku tengok..hahaha..dah mengelungsur ke bawah dah...ooo..dani, diam diam buat projek ye...seb baik mama nampak tau..=p carseat ni nanti tak lama lagi dah takleh pakai dah la.. sebab sekarang ni dia asyikla nak mengiring bila dok dalam carseat tu. bahaya kan...

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

5 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hohoo...pantang org tnjuk camera..toleh aje...sonoknyerr melepekk jekk...

Puan Seri said...

comell nye dani.. kakak marissa pun same.. jgn kate tgk tv, mkn kat meja jepun nak duduk gak dlm carseat.. camne tu?? hehe..

::( ';')جو أمير(';' ):: said...

carseat dani same dgn car seat alif la..hhihi..

alif pun same gak yana.. kalo duk dalam tue dah macam kerusi malas die.. kaki pun terjuntai2 camtu.. siap nak mengelongsor turun.. macam dah besar sgt dah.. hihih

♥ QaseH ♥ said...

suka r mata dani kak,,,geram

miss mumun said...

Dapat khabar Dani demam teruk..
Get well soon ye Dani..
Akak sabar yer.. Dugaan bulan puasa nie..
http://miss-niera.blogspot.com/2010/08/balik-kampung-get-well-soon-dani.html