Saturday, June 19, 2010

bachelor party

bachelor party lah sangat..hehehe...

tempat : bandar botanik, klang (umah ain butterfly)

masa : 12.30 tengahari..

kenapa bachelor party? sebab kakak ku ini sudah mahu kawennn..huhu...kak ila aka jivebumz akan berkawen pada minggu depan 27 Jun 2010...welkam to the club kak ila...

kawen juga akhirnya kakak kesayangan aku ni...owh..aku dah kenal ngan jivebumz ni dah lama...hampir 10 tahun lamanya...sejak aku form 3 lagi...

tadi kak ila bertandang ke rumah sepupuku ain ni utk kasik kad kawen beliau kat ain...aku dah dapat..hihi..insyallah aku akan pergi bersama ain ke Parit Buntar nun...taklupa hasben kami dan anak aku la..hihi...dah ajak sepupuku yg lagi sorang ni, abg gee n isterinya kakshima tapi dorang tak konfem lagi..

kak ila datang dalam kul 12 tghari macam tu la...mmg langkah kanan...ain tgh masak...alang2 dah sampai ni, lepakla lama sket sementara tgh bujang ni kan..macam2 topik kitorang sembang..hihi..

ain masak mmg sedap..walaupun simple nyimpel dimple kapadia, tapi gulai tempoyak itu sangat sedap..aku ngan kak ila tambah nasiik ok ..hahah,,tuan rumah pun tak tambah..atenye..udah sedapp hingga menjilat jarilah kau...

gulai tempoyak ain yang superbbb...tempoyaknye disupply oleh aku..diimport dari umah ibu aku kat kg, gajah nun..:)

aku buat pun tak sesedap ini..ni kene blaja ngan ain ni..:)

dani tdo..jadiknye, aku boleh mkn sepuasnye,,hehe..

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

2 comments:

JIVEBUMZ said...

wah pantas ko apdet yer nana.. haaa pi tengok belog akak plak hihihi

neway puas la akak makan tadi tu.. malam nie diet loh :P

::ainbutterfly~ said...

wahaha..pasni dtg lg kite msk spesel utk hubby kite ye..tgu k ila join da club dl..