wedding invitation from jivebumz

korang dah dapat? aku dah dapat..hehehe...sape yang mengenali beliau dan bercadang untuk ke majlis resepsi beliau, silalah dapatkan kad jemputan darinya dgn mghantar email kat jivebumz@yahoo.com...wahhh,,promote baik punyeeee...

aku bercadang mahu pergi...yelaaa, wedding aku tahun lpas sanggup dia datang..tahun ni dia pulak kawen, haruslah pegi kan...kang derhaka kang.haha..

plan awal mahu pergi bersama sepupuku, ain, tak tahu la pulak nanti ade penambahan dari segi bilagan kereta..hehe..aku bersama suami dan dani & ain dan suaminya anas naik satu kereta..jimat dah dari segi minyak dan tol...hikhik

jadiknye, jomla pakat2 pegi ke Parit Buntar nun...pada 27 jun 2010...jumpa di sana di sanaaaa...
=p

dulu berdua, sekarang kat nama invitation ni pun udah letak tiga nama..hehe

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...