Monday, May 31, 2010

wedding invitation from jivebumz

korang dah dapat? aku dah dapat..hehehe...sape yang mengenali beliau dan bercadang untuk ke majlis resepsi beliau, silalah dapatkan kad jemputan darinya dgn mghantar email kat jivebumz@yahoo.com...wahhh,,promote baik punyeeee...

aku bercadang mahu pergi...yelaaa, wedding aku tahun lpas sanggup dia datang..tahun ni dia pulak kawen, haruslah pegi kan...kang derhaka kang.haha..

plan awal mahu pergi bersama sepupuku, ain, tak tahu la pulak nanti ade penambahan dari segi bilagan kereta..hehe..aku bersama suami dan dani & ain dan suaminya anas naik satu kereta..jimat dah dari segi minyak dan tol...hikhik

jadiknye, jomla pakat2 pegi ke Parit Buntar nun...pada 27 jun 2010...jumpa di sana di sanaaaa...
=p

dulu berdua, sekarang kat nama invitation ni pun udah letak tiga nama..hehe

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

2 comments:

JIVEBUMZ said...

tolong promote g tuh! haha
jemput datang k kalo mak ayah nana nak join pon lagi baguss... :)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..da dpt da card...wehh..card aku jmpe x..??