Sunday, May 16, 2010

"SweetBonda.Com 1st Giveaway.."

~STICKY MODE UNTIL 05 MAY 2010~

entry baru di bawah


Wow!! Hadiah utk pemenang pertama mmg impian dan cita-citaku..
nk cuba la masuk Giveaway ni..
mane tau rezeki ku n Dani dan juga berkat aku menyusukan secara ekslusif Dani...dapatlah Medela Harmony...aminnn...banyak dah aku dgr kebaikan medela harmony ni..sekarang ni aku stay guna Pureen...baru sekarang terasa sakitnya nippleku...mudah mudahan impianku tercapai...

sape yg nak join boleh juga...
korang klik sini ok..

" Saya adalah Sweet Bonda kerana syukur alhamdulillah tanggal 11 Mac 2010 yg lalu, setelah berjuang antara hidup dan mati, maka lahirlah seorang putera yang sangat comel dan dinanti2kan dalam hidup saya dan suami. Gembira, terharu yang sangat tak terhingga. Setelah 9 bulan saya mmbawa perut ke sana ke sini, selamat juga saya melahirkannya. Kami berikan putera itu nama Muhammad dani Emir yang bermaksud seorang pakar nisbah yang terpuji mudah mudahan pabila ia besar nanti akan mnjadi manusia yang berguna kepada agama, bangsa dan negara tak lupa juga kpd ibu bapanya. Kelahirannya membawa sinar kebahagian kepada saya dan suami. Kami sentiasa inginkan yang terbaik utknya. Maka dengan itu, saya telah membuat keputusan utk menyusukan Dani dengan susu ibu. Susu yang tiada tandinganya di dunia. Susu yang terbaik di dunia. Sesuatu yang sangat isitimewa Allah berikan nikmat kepada hambaNya. Saya akan pastikan bekalan susu sentiasa mencukupi buatnya sehinggalah umurnya 2 tahun. Semoga Allah permudahkan segala urusanku. Amin..."

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

8 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

weee...sane cni contest ko join...ade rezki dani tu nti...

mama izzti said...

byk tul dani masuk contest erk..hehe moga bertuah nnt..

mcjust.lol said...

sweetnya bondaaaaa~ :D

Love Says it All~ said...

check out the latest dates for makeup classes!!!

APRIL

24TH : PERSONAL/BASIC GROOMING CLASS RM150
25TH : PERSONAL/BASIC GROOMING CLASS RM150

MAY
8TH-9TH : BRIDAL MAKEUP CLASS/KELAS ANDAMAN PENGANTIN RM500 (2DAYS)

15TH & 16TH : BRIDAL MAKEUP CLASS/KELAS ANDAMAN PENGANTIN RM500 (2DAYS)

**MAKEUP PROVIDED FOR ALL CLASSES.
**LUNCH PROVIDED
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN
**LIMITED TO ONLY 6 PAX MAXIMUM FOR ALL CLASSES!!!
**BRING YOUR FRIENDS ALONG AND GET RM20 DISCOUNT FOR PERSONAL CLASS & RM50 DISCOUNT FOR BRIDAL CLASS!!!!!

PLACE: SHAH ALAM, SELANGOR

WEEKDAYS CLASS IS ALSO PROVIDED!!! (UPON CLIENT REQUEST, DO MAKE AN APPOINTMENT FIRST BEF0RE CONFIRMING)

HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
FB: EYRA RIZAL / eyrarizal@gmail.com
016-2128740 (SMS & CALL WILL DO)

JIVEBUMZ said...

nak masuk contest nie tapi tak layakk huhu

gud luck dani n mama!

Adlina Husaini said...

rajin benau masuk contest eh..selamat berjaya!!!

Memory said...

salam..dah add kamu untuk lucky draw kat www.kedaimudah.com sorry lambat update sebab busy dgn kerja :)

NURUL said...

baru saya tahu awak dah bersalin. saya ketgglana mengetahui pasal baby awak dani. comel dani