"SweetBonda.Com 1st Giveaway.."

~STICKY MODE UNTIL 05 MAY 2010~

entry baru di bawah


Wow!! Hadiah utk pemenang pertama mmg impian dan cita-citaku..
nk cuba la masuk Giveaway ni..
mane tau rezeki ku n Dani dan juga berkat aku menyusukan secara ekslusif Dani...dapatlah Medela Harmony...aminnn...banyak dah aku dgr kebaikan medela harmony ni..sekarang ni aku stay guna Pureen...baru sekarang terasa sakitnya nippleku...mudah mudahan impianku tercapai...

sape yg nak join boleh juga...
korang klik sini ok..

" Saya adalah Sweet Bonda kerana syukur alhamdulillah tanggal 11 Mac 2010 yg lalu, setelah berjuang antara hidup dan mati, maka lahirlah seorang putera yang sangat comel dan dinanti2kan dalam hidup saya dan suami. Gembira, terharu yang sangat tak terhingga. Setelah 9 bulan saya mmbawa perut ke sana ke sini, selamat juga saya melahirkannya. Kami berikan putera itu nama Muhammad dani Emir yang bermaksud seorang pakar nisbah yang terpuji mudah mudahan pabila ia besar nanti akan mnjadi manusia yang berguna kepada agama, bangsa dan negara tak lupa juga kpd ibu bapanya. Kelahirannya membawa sinar kebahagian kepada saya dan suami. Kami sentiasa inginkan yang terbaik utknya. Maka dengan itu, saya telah membuat keputusan utk menyusukan Dani dengan susu ibu. Susu yang tiada tandinganya di dunia. Susu yang terbaik di dunia. Sesuatu yang sangat isitimewa Allah berikan nikmat kepada hambaNya. Saya akan pastikan bekalan susu sentiasa mencukupi buatnya sehinggalah umurnya 2 tahun. Semoga Allah permudahkan segala urusanku. Amin..."

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
8 comments

Popular posts from this blog

Tips hapuskan ulat gonggok

Tanda-tanda nak bersalin

Panduan Nak Daftar Anak Ke Tadika MAIWP