Friday, May 14, 2010

dani @ Taska

Hari ni hari pertama Dani kat Taska Shaza Khalifah, Desa Pinggiran Putra. Sebenarnya hari ni aku nk try anta dani kat taska tu. coz nanti takdelah isnin kang, aku anta dia nangis2 bagai kan...so, ari ni aku anta, n aku masuk keje...aku cakap ngan CC, maybe aku cuti atau aku keje...kalau dani meragam, aku terus balikla amik cuti..kalau tak de ape2...aku stay je la kat opis sampai petang...tapi tadi g jenguk dia jap kul 1 tengahari tadi...ok je..takde ape2...just nangis nk susu n tdo je..tu biasa la kan..:) risau gak sebenarnya, yela, semalam kan dani kena cucuk..alhamdulillah dia tak demam..gud dani..cayang diaaa..

hari pertama ni, asyik2 teringat..asyik teringat..aduhaii..dahla taska tu agakla jauh dari opis kalau nk ulang selalu...kalau taska kat bawah ni kan senang..time rehat je aku g jenguk dia..hurmm tapi taska kat bawah opis ni dah penuh..:(

hikhik..dah kul 5 dah..oklah korang..nak balik..haha..la ni tepat2 kul 5 aku dah kuar opis..kalau dulu bolehla aku balik lambat..sekarang...anak lebih penting..keje tu esok2 leh buat..eh! esok cuti..hehe

sayang dani..tgu mama n papa datang amik dani ek..:)

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

5 comments:

aDieyZa said...

owh, akk dh mula keje eh.. rasanya mcm baru jer lagi akk bersalin hr tu.. hehe.. kejap je dh 2 bulan..

selamat kembali bekerja..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

baik nyerr dani duk taska..bagus2 ank mama..

chik star said...

1st dy kn ana...
mesti riso....

rase cm serbe tak kene jer eyh..
tapi dani good boy...
relek jer die...

as tgk dani cm cept je beso..

still bf ke yunk?

Adlina Husaini said...

besar dah dani ye.bila nak jejalan umah auntie?

Nadya said...

ofis awak kt mane?kat umah kite kat p18 ada taska baru bukak bawah blok..kalau keje dkt2 p2 boleh letak kt situ..