Play Mat for dani

-
Play Mat ni hadiah dari jiranku, Ina aka ibu auni...sori ina, tak say tq...ana sebenarnya tak tau yg ina kasik gift ni...ady la punye keje...dia kate dia nk buat surprise...last2 tak jadik sebab adik ana, ijai tu balik kampung..dia dah kasik tau ana dulu..hikhik...

-
anyway...cantek sangat na...tq very much to ina, shah n auni..tak lupe baby yg deliver bulan 8 nanti...harap2 sempatla jumpa ngan ina kan...ina nk pindah...kalau tak sempat jumpe on may ni, nanti dtgla jenguk2 ana, adyn dani kat sini...

-
Dani pun suke ngan play mat ni...sampai dia tertdo kat atasnye...khayal sebab banyak kaler2..hehe...

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
7 comments

Popular posts from this blog

Tips hapuskan ulat gonggok

Tanda-tanda nak bersalin

Panduan Nak Daftar Anak Ke Tadika MAIWP