Thursday, April 29, 2010

nk kena tepuk2 duluuu

jerawat udah mula naik balik..uuu scaryyy...

adoyaiii...

dani udah mula menunjukkan taringnya..

klau hari siang, bila time tdo mesti kena bagi susu n then tepuk2 n dukung dia dulu...


kalau malam, mmg senang dia tdo...alhamdulillah, sekarang dani dah tau beza siang dan malam...siang dia rajin berjag sebab dia nk main2 ngan orang, kalau malam stat tdo kul 9-10 cam tula..sampaila esok pagi kul 5 pagi dia akn bangun...kejut semayang subuh la tu..gud anak mama..hehe

yehaaaa...

sampai terngangan2 bila aku dukung dia..jenuhla haiii nk tdokan dia..letak konfem dioa tak lena..kejap je tdo nye..

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

8 comments:

YanDarwisy said...

Alahai...tomeynyer kamu ni Dani!

S u H a I d A said...

Ya Allah yana..comel terlampau anak awak ni..pinjam sehari boleh??hehe..cute sangat2..mesti selalu cium kan??hehehe

QueenWizza said...

alahai comeynye cara bb tido mase kena dukung tu..geram tgk..

Puan Jiha said...

alah syoknye tido ngan mama die hehehe...comel aje..jiha lak tak sabar ni... ada lg 2 bulan lg hehe

JIVEBUMZ said...

alahai kiutnye dani.. dah cerdik yer anak mama..

bila balik pjaya?

white rose said...

tengok laa dani tu anak sape...

wei,ko kt kmpg lagi ek...
teringin gak nk tengok si dani nih...


~dylla arshad~

:: p R i n c E s S _ N :: said...

beb...nk addrss ko..nti tgglkn kt blog aku ekk..

Adlina Husaini said...

sweetnya muka dia tido yana..yang paling best dia letak tangan kat pipi tu..

eee gerammmmm!!!