nk kena tepuk2 duluuu

jerawat udah mula naik balik..uuu scaryyy...

adoyaiii...

dani udah mula menunjukkan taringnya..

klau hari siang, bila time tdo mesti kena bagi susu n then tepuk2 n dukung dia dulu...


kalau malam, mmg senang dia tdo...alhamdulillah, sekarang dani dah tau beza siang dan malam...siang dia rajin berjag sebab dia nk main2 ngan orang, kalau malam stat tdo kul 9-10 cam tula..sampaila esok pagi kul 5 pagi dia akn bangun...kejut semayang subuh la tu..gud anak mama..hehe

yehaaaa...

sampai terngangan2 bila aku dukung dia..jenuhla haiii nk tdokan dia..letak konfem dioa tak lena..kejap je tdo nye..

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...