Dani @ klinik Dr.Asri

tadi bawak dani g klinik utk check bintik2 merah tu kan. ibu suh bawak klinik kerajaan je dulu sekali pegi2 ramai orag dah..atenye udah kul 11 kan...last2 aku g klink bayo je le..klinik Dr. Asri

doc cakap maybe ruam tapi kalau ruam kenape dia besar2 ek...

hurmm...

then doc cakap lagi kalau tak ruam maybe hama atau allergic..

doc bagi ubat utk ruam dulu. try sapukan kat badan baby.

doc kasik ubat sapu, vitamin, ubat gatal n sabun berubat

ok, try pakai dulu kalau tak baik jugak, mungkin allergic atau hama..bawak sini lagi n saya kasik ubat lain..doc said..

aku bernasib baikla jugak sebab dani tak meragam gatal2 or what...:)
muka ngantuk tgu giliran kat klink tadi..:)
nenek dani peneman setia...thanks ibu.:)
♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...