dah lama tak masak memasak

actually bukanlah lama pun..adela masak sekali sekala tapi not fully aku yg masak..haha..
tapi ari ni aku yg menawarkan diri utk masak...tanya ibu nk masak ape..n siap2 utk masak..
setelah susu n tdokan dani..mulalah aku ke dapur..hehe..
dani aku letak dalam baby cot ni..baby cot ni kat dapur, ibu pun ade kat area dapur so, angkut sekali dani ke dapur..takkan nk biarkan dia sensorang lak kan kat depan tu...

haaaaaaa..tujuan aku nk masak ari ni tadi sebab ni la...hehe..aku suh ibu jahitkan baju kurung batik..kalau nk suh ibu aku jahit, kerja umah mesti aku yg setelkan..hehe...so, dengan baiknya tadi, aku basuh kain, jemur kain, masak..makan..
aku di dapur...watermark tu saje aku ltk kat situ. hahaha..nk cover vontott..=p


simple je lauk tengahari ni...kailan masak tumis n ikan masak sambal...
sap sap soi je semua tu..hehe..
campak2 udahhh siapppp....
sekian..

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...