sempat beli

5 mac yg lpas...
seb baik sempat g beli carseat n play pen utk dani...
tak plan pun nk beli..ingat nk beli lpas2 bersalin...
tapi dah jalan2 kat Alamanda tu, tiba2 nmpak plak ade sale kan...ape lagi rembat jela...
nnati takde la susah2 nk pk itu tak beli lagi..ni tak beli lagi....

play pan...boleh jugak buat utk baby coat...ari tu aku servey harga dia nk dekat RM150.00..tup tup kat carrefour ni RM109.00 je..sambat terus..kihkih

same ngan carseat ni...walaupun brand ntah ape2..janji selesa bila dipakai...servey harga adela dalam RM160.00 ke atas....tgk2 sale RM119.00 je...ape lagi..amik masuk trolley...

balik dah habis pantang nanti takyah pk dah nk beli carseat utk dani....
lege..

♥ honey ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...