Thursday, March 18, 2010

sempat beli

5 mac yg lpas...
seb baik sempat g beli carseat n play pen utk dani...
tak plan pun nk beli..ingat nk beli lpas2 bersalin...
tapi dah jalan2 kat Alamanda tu, tiba2 nmpak plak ade sale kan...ape lagi rembat jela...
nnati takde la susah2 nk pk itu tak beli lagi..ni tak beli lagi....

play pan...boleh jugak buat utk baby coat...ari tu aku servey harga dia nk dekat RM150.00..tup tup kat carrefour ni RM109.00 je..sambat terus..kihkih

same ngan carseat ni...walaupun brand ntah ape2..janji selesa bila dipakai...servey harga adela dalam RM160.00 ke atas....tgk2 sale RM119.00 je...ape lagi..amik masuk trolley...

balik dah habis pantang nanti takyah pk dah nk beli carseat utk dani....
lege..

♥ honey ♥

3 comments:

mAr@ZiEy said...

Adik sy pun sarankan sy suh beli Paln Pan tu..dia ckp..kalau anak da besar..bnde tu leh buat tmpt simpan brg baby..hehehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

siap da sume...tggu dani mbesar dgn hebat...

Mama Hanim said...

wah2..senang la dh bli siap2 kan..mesti best je dani duk dlm tu..