hari kedua dani

hari kedua dani..hari jumaat...12.3.2010
mase ni aku tak balik kampung lagi sebab sedara mara n kawan2 nk datang...so, decide hari sabtu pagi baru balik..lagipun papa dani nk g buat surat beranak dani..

dan kebetulan jugak, nurse yg kat klinik desa yg selalu aku g checkup tu datang...
dia terkejut tgk aku dah bersalin..hahaha...tak sangka...sebab dia kater dia terjah je...aku pun tak sempat nk g klinik tu..call2 tak dapat..rupanya dah seminggu phone tu rosak..haiyooo..patutla....


nurse dzamira datang utk check baby..tgk ade kuning ke tak...mase ni lom ade lagi...

dan juga ajar cara2 nk taruk ubat kat tali pusat dani....

thanks sangat2 kpda nurse2 kat klinik desa putra, sg. merab dan klinik dengkil kerana mengcheck up saya selama ni...korang punyer servis mmg besttt....

♥ honey ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...