Tuesday, March 16, 2010

hari kedua dani

hari kedua dani..hari jumaat...12.3.2010
mase ni aku tak balik kampung lagi sebab sedara mara n kawan2 nk datang...so, decide hari sabtu pagi baru balik..lagipun papa dani nk g buat surat beranak dani..

dan kebetulan jugak, nurse yg kat klinik desa yg selalu aku g checkup tu datang...
dia terkejut tgk aku dah bersalin..hahaha...tak sangka...sebab dia kater dia terjah je...aku pun tak sempat nk g klinik tu..call2 tak dapat..rupanya dah seminggu phone tu rosak..haiyooo..patutla....


nurse dzamira datang utk check baby..tgk ade kuning ke tak...mase ni lom ade lagi...

dan juga ajar cara2 nk taruk ubat kat tali pusat dani....

thanks sangat2 kpda nurse2 kat klinik desa putra, sg. merab dan klinik dengkil kerana mengcheck up saya selama ni...korang punyer servis mmg besttt....

♥ honey ♥

3 comments:

IBU HANI said...

wah, congrat's yana. bile la auntie dpt jumpa dani nih.. nak cuddle gak dani.. hehe.. nti dh besar bleh kawan dgn sis sakinah tau.. haha..

mAr@ZiEy said...

Suke tgk baby tdo camtu..selalu yer kalau sy nmpk je baby tdo cmtu..mesti sy akan main2 sarung tgn baby tu..then ltk kat muka..hehe..suke sgt bau baby..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

nti pregnant nk check up ctu jgk laa...weeee....verangan sudaa...