baby : baby kak ayu

tarikh lahir : 29 Januari 2010
tempat lahir : Hospital Putrajaya
nama baby : tak tau lagi mase tu...maybe sekarang dah ade kot...
masa lahir : 2.++ petang...
berat baby : 3.8 kg...

ni adalah baby opismate aku kak ayu...
macam yg aku cakap ari tukan...ade 4 orang tgh pregy kat opis aku...tarikh due bermula ngan kak ayu, then aku, then kak N dan last kak mas...bila sorang dah stat bersalin, aduhaiii...bermula dah aku berdebar2...lpas ni turn aku pulak la..huhu...

jom layn gambar2 k...





sebijik muka macam kakak dia, Bella..


sweet kan gambar2 ni...alololololo..



aku bersalin nanti, ade tak ramai macam ni dtg melawat..:)


menggigil ok aku pegang baby ni..berpeluh peluh..nerves..macam manela nk pegang anak sendiri nanti...

♥ honey ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...