We have been married for 7 months


sebelum tdo, ingin aku coret2 lagi..hiks=p
dah ptg..baru aku teringat yg hari ni genap 7 bulan aku kawen..haha...
busy melampau kot tadi..hehehe...sampai terlupa...maafkan daku papa..(eleh dia pun lupe..)

mm..ade org tanya.. musykil katenye... (tp berjayala buat aku sentap!huh!)
ko baru 7 bulan kawen tapi ko pregy dah 7 bulan 2 minggu...
beliau berjaya buat aku sesak napas wokeh!!...

sape leh jawab soklan medic2 ni...?

act, aku ade tanya doktor...pasal ni la...
org ngate2 ni...mulut org yang tk abih blajo mmgla tak reti nk tutup2...ade je bnde nk kepoh2...
doktor kate, bnde ni mmg macam ni...sebab ikut tarikh last aku period ~ first day...
kalau ko sebelum kawen tu tak dtg period sebulan atas sebab period tk menentu, pun akan dikira jugak...
tu yg jadik pregy dikira awal selpas tarikh kawen...
itu yg doc tu explen kat aku la..aku pun ade research gak pasal ni...
kat web mane..aku dah lupe plak..

ke korang2 ade tau bnde2 cam ni...exspecially kakak2 blogger yg dah anak tu, tolong la explen kat sorang hamba allah ni...aku tau dia pun bace gak blog aku ni..huhu..
thankss...

ok nk tdo...sekian wassalam...

♥ honey ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...