Tuesday, January 26, 2010

gosip : korang kenal ke sape ni?

hahaha...saje je nk cite2 ngan korang...
ni mase tgk wayang adnan sempitla ari tu kat IOI Mall, Puchong...
sementara tgu tiket kul 9 malam, ijai ajak makan KFC..dia banje katenye...
tgh makan2 terpandang la mamat ni...
jenuhla aku pk, sape ek..macam pnh jumpa atau lihat mukanya...
sekali ijai yg tau dia sape...

"tu akbar shaari la long"

haaaa...a'ah la...baru ingat..pengulas sukan TV3 tu...
aku usha je dr jauh sementara enady ngan ijai g order makan...
sebab dah dok depan aku kan, aku usha jelah...
dia ngan family dia...ngan wife n dua org anaknye...
wife dia tgh pregy...macam dah sarat je sebab perutnya yg agak besar itu...

hensem gak ye akbar shaari..no wonderla anak2 dia comel2..geram je aku tgk...
pastu manja pulak tu ngan anak2..alahaiii..aku yg tgk ni pun rase best je...

agak2 korang nape ek si akbar shaari ni dulu divorce ngan si Rita Rudaini tu..?
sape nk jawab..hehe..


♥ honey ♥

7 comments :

Diarihatiku1976 said...

jap..jap..jap.. agak-agak anak dia umur berapa tahun...

bukan per.. sbb thn 2007 kalo tak silap...kementerian aku buat program kat Labuan dia datang ngan satu awek seksi... masa tu dia cover utk program score board TV3... we all sediakan hanya 1 bilik jer... so dia tido satu bilik ngan awek tu... memang lawo gilers dan seksi awek tu..

honeysour's blog said...

hahaha..mmg betul2 ruangan gosip ni...
anak dia yg sulung lebih kurang 4-5 tahun la kot..
yg second tak pasti berape...
wife dia tgh pregy n pakai tudung...
bawak sekali ngan bibik dia...
hurmmm..musykil ni...
wife dia yg ana perasan, ade tahi lalat kat muka..besar...

siti said...

akak...akbar shaari tu bkn ke pengacara rncgn sebutan syariah astro oasis??

atty's said...

OWH X ASBEN RITA RUPANYA YE..

:iBuAfiQah: said...

nie Akhbar or Akhtar?
dia ada kembar..
silap2 nie Akhtar pengacara kat Dari Mahkamah Syariah Astro Oasis tuh..
muka diorang sejibik tau..hehehe

mamarempit said...

salam ziarah..terbace komen awak kt blog Ina camar...

akhtar & akhbar adalah kembar....dua2 dh kawin & ade anak...yg dlm gambo tu akhtar...pengacara bicara syariah kt astro oasis...

akhbar tu memang x husben rita

betulkan saya jika saya silap...

violetless said...

kawan sy cakap akbar tu slalu kena pukul ngan rita sebab rita pandai silat..katenye la...sbb dia keja ngan tv3..tak tau tulk ke tak...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...