gosip : korang kenal ke sape ni?

hahaha...saje je nk cite2 ngan korang...
ni mase tgk wayang adnan sempitla ari tu kat IOI Mall, Puchong...
sementara tgu tiket kul 9 malam, ijai ajak makan KFC..dia banje katenye...
tgh makan2 terpandang la mamat ni...
jenuhla aku pk, sape ek..macam pnh jumpa atau lihat mukanya...
sekali ijai yg tau dia sape...

"tu akbar shaari la long"

haaaa...a'ah la...baru ingat..pengulas sukan TV3 tu...
aku usha je dr jauh sementara enady ngan ijai g order makan...
sebab dah dok depan aku kan, aku usha jelah...
dia ngan family dia...ngan wife n dua org anaknye...
wife dia tgh pregy...macam dah sarat je sebab perutnya yg agak besar itu...

hensem gak ye akbar shaari..no wonderla anak2 dia comel2..geram je aku tgk...
pastu manja pulak tu ngan anak2..alahaiii..aku yg tgk ni pun rase best je...

agak2 korang nape ek si akbar shaari ni dulu divorce ngan si Rita Rudaini tu..?
sape nk jawab..hehe..


♥ honey ♥
Post a Comment

Selamat Hari Rayaaaaaa 2017

hai uollsss... Jangan suruh ai tukar tajuk ye. Sememangnyaaaaa betulllll niii adalahhh entryyyy Rayaaaa 2017777 kahkahkahkahkah. Weyhhh,...