jamuan : farewell puan kalsom & puan nani

maaf entry basi...
aku dah lupe tarikhnye bila...tak syok pulak kalau tak jaja kat sini...hehehe..lagi satu sebab ianya adalah entry makan-makan...
opis aku ni mmg best kalau buat makan2...semua mmberikan kerjasama yg best...cayalah SWAI...
majlis ni diadakan sempena dgn Puan Kalsom akan bertukar ke Kem. Kemajuan Luar bandar dan Wilayah (KKLW)..tahniah di atas kenaikan pangkat beliau dari Gred 27 ke Gred 32...dan juga tahniah utk Puan Nani..atas kenaikan pangkat beliau dari Gred 44 ke Gred 48...

majlis diadakan serba ringkas saje sebab name pun Hi Tea kan...jadiknye, menu adalah bihun goreng, sambal sotong(sponsor by kak izzah), puding koktel..aku yg volunteer nk bawak..., kuih sagu from ciksu, agar2 from kak zai...dan adela yg lain lagi...

tema adalah kaler pink..tapi puan nani tu larik tema la pulak...dan tak sah kalau tak bergambar kan...iyeee..kami mmg giler glam sket..hehe..maafkan kami..huhu

sekian dari aku...=p

♥ honey ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...