welcome tu de club Hanis..




: gambar2 semua aku curik kat fesbuk emy :

selamat pengantin baru kpd Hanis dan Zaini..
yang kawan akunye, si hanis ni...
dah kenal dia dari sekolah rendah mase kat SK Klang Gate tapi rapat giler time Form 1 kat SMK Wangsa Melawati sebelum aku berhijrah ke Perak..
dan selepas itu terus lost contact sehinggala tahun lpas..
kami berhubungan balik...

waahhh..geng2 kite mase Form 1 dulu semua dah kawen kan...
yati kawen dulu, then aku, then Fida n the last ko lah...
kami berempat saje dulu..
kaki ponteng, kaki merayap kat JJ Wangsa Maju nun..hahahaha...
sebab tu aku ditukarkan sekolah ke Perak...hikhik..
nakal sangat dulu...
(eh taklah, aku pindah sebab ayah aku bertukarla)

i'm so sorry aku tak dapat nk mengahdirkan diri...
suamiku bekerja la Hanis....
aku ingat kan wedding ko hari Ahad...
rupanya Hari Sabtu daa...

dah puas dah buat muka muncung2...
tanda protes kat suamiku nak g wedding ko..
tapi tidak berjaya...
uwaaaa....

tak dapat jumpa kawan2 lama...
huhu..siyess sedih sangat...
nak g sorang, dia tak kasik, melawan kang derhaka pulak..
redha ajelah...
takde rezeki lagi aku nak jumpa ko...

kawen sape lak lepas ni ek...
emy, sila inform aku ek kalau sape2 budak SKKlang gate @ SMKWM tu dah nak kawen...

♥ honey ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...