sebelum dan selepas

: sebelum :


amacam..?
jadik tak deco deco aku...
eh bukan, enady...

hehehe..
dia yang buat semua..
aku tgk je la..tak kasik nye aku buat semua2 tu...
walaupun aku rase ade ruang kosong lagi kat lorong nk g ke dapur tu...
takpelah...aku cdang nak letak frame kawen ku nanti...
sikit2 dulu buat...
nak buat semua, habisla kopak enady..hikhik
dinding tu gabungan warna marron dan juga grey...
enady yg punye idea..
macam biasa, aku tukang angguk je..hehhe..
takleh lawan cakap dia...
nasib baik kena ngan citarasa aku jugakk..

aku tanya la..mane dapat ilham kaler2 ni..
enady cakap, lpas balik dari anil mase openhouse dia ari tu..
dia asyik teringat2 je cat kaler rumah anil tu...
lawa...
kaler grey ngan pink kalau tak silap...
tapi enady taknak la same pulak kan..
tu yg dia decide nk amik kaler grey n maroon..

hasilnye juge..amat memuaskan hati aku...
thanks papa...

♥ honey ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...