nuffnang oh nuffnang


blog aku berat ya amat bila aku taruk ads nuffnang ni

aku dah malas nk tnya orang macm mane nak kasik blog jgn berat...
semalam aku tnya si cikpuanmiera kita ni..
msg..

aku : na, kalau ko bukak blog aku berat tak..

ana aka miera : berat gak la...maybe blog ko sebab taruk nuffnang tu yg jadik berat...tu pasal la blog baru aku tu aku tak taruk nuffnang...mane2 blog yg ade taruk nuffnang aku tak bukak sangat..habis hang pc ngan lappy aku..

aku : ooo gitu ek...nak kena buang ni...taruk nuffnang pun dah setahun lebih, barula dapat RM30.++

ana aka miera : hihihi..tak sayang ke...

aku : malasla aku nk trauk nuffnang ni..lmbap blog aku..
ok tq na, esok aku buang...

jadiknye, aku dah buang nuffnang ye...
aku berblog bukan kerana duit..hehehe...
mmg betul cakap ana, seriusly blog aku dah tak berat...
see see..

♥ honey ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...