W880i



akhirnya..
ini yang mnjadi pilihanku..
bak kate Princess N, kalau nak hp n internet..
jgn beli hp yg mahal2..
hahahha..

dan aku dah mmpraktikkan nye..hehe
jadi la..hp macam ni...
ade complete semua..
blutooth, walkman, camera...
tu semua dah cukup..dan harga juge amat berbaloii...

dan streamyx ke broadband ke...
terpaksa di tangguh dulu sebab enady pun terjoin sekali amik hp..
huhu.dia punye smart sket la better than me..
iphone tu...huu..jeles jeles...

takpelah, lagipun lecehla aku nk pakai touch touch ni...
lambat...

kebetulan jugak...hp V3 motorola dia dah rosak...
eleh..tak tahan le tu tgk aku dapat hp baru..hikhik kan pa kan...
aku suh dia beli blackberry tapi tak berkenan plak...
apo apo ajelah papa oii...

♥ honey ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...