gambar kawen lagi

jalan2 kat blog Jivebumz tadi...
terjumpa lak entry pasal dia g wedding aku kat Linkwithin tu kan..
then aku copy n paste kat sini...
utk kenangan aku nanti...

bersama sepupu sepapat belah family ayah aku..

mase ni make up aku dah ala-ala je..
tu yang nampak bawah mata tu lebam2...
aku ni dahla jenis yang susah nak pakai celak..
kak andam tu taruk celak kat mata aku, sampai mengalir2 air mata aku..
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...