bila orang bujang buat open house

: bila bujang, menu nye pun ala-ala kadar saje ..tapi sedap..buah anggur tu yg tak tahan..buah mahal tuuu..:

hikhikhik...bila baca tajuk mesti korang pk..
iye..? orang bujang..?? laki ke pompuan?
hehehehe..

jawapannye..adelah lelaki ye tuan tuan..
jgn terkejut...
ni pun festime aku g open house umah bujang laki..
kebetulan umah bujang lelaki itu adalah jiranku...
jadiknye haruslah dorang kena ajak aku..
kalau tak ajak, mau tak bertegur 44 hari..hahahha..ok itu tipu..kejam namanye..

: nilah tuan rumah aka ilyas, mbr nye lagi sorang tak dapekle aku nak nangkap gambo..kate segan kan..aku knal rapat dengan si ilyas ni je..:

: bihun dia mmg sedap..siap tapaukan kat aku lagik...thanks ilyas..:

: opismate dan ex-opismate aku pun ade..iza n joe...kawan kpd ilyas ni..:

Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...