sedihla

pukul 7 tadi aku gerak ke Saujana Putra...
ade jemputan berbuka puasa kat umah bos enady...
sampai kat tol saujana putra tu, aku dah dapat rasa mesti dia ada..
dia tu ex gelfren enady keje tol saujana putra
huhu..gerak ati aku mmg betul...
uwaaaa...jumpa lagi ngan pompuan tu...
dah la enady bayar tol bagi duit RM10
confemla lama kan dia nak bagi balance tu...
aku kat sebelah memendam rasa je...
aku dah rase macam nak sentap je...
air mata dah ngalir pelahan2...
huhuhuhuhu...

maser sampai kat umah bos enady tu,
aku kesat la kan nak cover..nasib baik pakai spec...

last2 enady bagi msg...
aku tgh makan lagi mase tu
enady tgh panggil jin kat luar...

"pa minta maaf ma, mana pa sangka nak jadi macam ni...pa takde ape2 pun ngan dia, pandang pun tak, pa amik duit n terus blah je...
pa sayangkan ma 100% ma..
takde kurang, takde yg lain...
sumpah ma..."

aku macam..alahaii...
terus aku tak jadik nak muncung panjang2..
sori pa..ma pun sayang papa sangat2...

sekarang ni kat umah bos enady lagi
pinjam lappy anak dia, fana
jap lagi nak gerak ke umah abg gee n kak shima
lama tak jenguk sana..
nanti bersiaran langsung dari sana ek...
sana dapat wifi freeee....

Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...