bon voyage


hari jumaat lpas, adalah hari terakhir untuk Kak Asmah dan Pn. Zalina berada di seksyen wang awam
kak asmah telah dinaikkan pangkat dari pembantu tadbir kepada ketua pembantu tadbir
satu bangunan jugak tapi lain bahagian la...
bahagian Budget, MOF kat tingkat 7 blok Utara nun...
so. sebelum dia balik tu adela adegan tangkap2 gambo,
salam2, peluk2...gitula...
semoga kak asmah tabah dan cekal untuk bakal menjadi CC..
jom layan gambo2 terlebih ni..






Pn. Zalina juga ..
hari jumaat tu dia last day...
beliau akan berangkat ke Jepun utk sambung study buat master di sana selama 2 tahun...


pn. aisya juga akan meninggalkan kitorang...
ala, dah tak seronok la kalau ade ape2 jamuan ke ape ke...
sebab pn. aisya ni lah org kuat jamuan semua2 tu..adiah...

pn. aisya telah dinaikkan pangkat ke Gred 44
dan akan bertukar ke Ibu Pejabat KASTAM,
sebelah je opis ni hah...
tapi dah tak sebumbung la kan..

last punch from kak asmah...
gud luck kak asmah..

Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...