zaman sekolah

teringat zaman sekolah dulu...
sebabnye ape tau...
aku teringat seseorang yang bufday nye hari ini...
jadiknye otomatik kenangan mase sekolah2 dulu kuar...
toing toing toing..mase ni aku form 4 science kat SMK Dato' Seri Maharaja Lela, Kg. Gajah...
mase tu aku sangat degil...
suka pakai kasut converse itam aku tu...
sebab kasut tu cute sangat...
sampai dah banyak kali kantoi ngan PK HEM n guru disiplin..
tapi tetap aku pakai jugakk..bila jumpa ngan PK HEM n cikgu dispilin tu aku larik2..hikhikhik..

mase form 4 jugak..
mase tu kelas kitorang dalam lab..huhu...
bila ade kelas yg nak masuk lab tu, kitorang akan masuk library..huhu..
mase form 4 jugak, masuk pertandinga Rekacipta peringkat daerah...
dapat no. 3..

masuk pertandingan Forum peringkat daerah...
tak menang...huhu..

kelas aku ade 10 orang yg amik subjek Rekacipta...
termasuklah aku...
yg lain semua amik BIOLOGI...
time kelas Rekacipta mmg bestt sebab dapat masuk lab komputer
dah siap keje boleh main game,
mase zaman aku dulu komputer jarang org boleh beli lagi...
sekarang, macam2 cara boleh buat utk dapatkan laptop...
loan la, installment la...dll
bersama kawan baik, Hawariah..
dah kawen n sedang pregnen 4 bulan kot...
sebab dia awal sebulan kawen dari aku...

kursus pemimpin pelajar..
best kursus ni..

form 5 science...nak tgu SPM...
berpoya poya dulu..

Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...