puding karamel yang berkaca-kaca

Anep mmg suke buat puding ni…

Dan dia mmg hantu puding…

Eh bukan anep je, semua family aku la…

Memang hantu puding…

Puding kastard cocktail yang aku bagi resepi kat korang dulu kan

Punyela dorang suke sampai aku repeat lagi buat kat umah sampai 2 kali…

Ok, aku ingat sikit2 la camne nak buat pudding ni…

Tapi tak sure..nanti2 aku mintak kat anep ek..

Dia mmg pakar buat pudding ni…

Nilah rupanya..tak berapa nak jadik sebab anep tak pandai nak balikkan pudding yang dikukus tu..

Hehehe..

Tahun depan cuba lagi dik…hikhikhik..

Tetap tak boleh lawan pudding kastard cocktail along kan

Actually aku buat sekali ngan dia ari tu…

Aku buat pudding kastard tu, dia buat pudding caramel tu…

Dan nak tau pudding sape yg habis dulu…

Hahahah..aku punye la…

Tu yg aku cakap tak boleh challenge aku lagi tu…hikhik..

Sori dik…dah nama kakak kan…along la first…

Note : ejaan pudding tu jadik berdouble huruf d nye sebab aku draft kat Word dulu, baru aku paste kat blog…

Sebab sekarang ni aku kat umah mertua, takde ape nak buat…

Tu yg aku draft siap2 utk entry dalam blog nanti…

Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...