makan durian

hehehe...
ni kes ari isnin lpas...
waktu lunch hour..
wahai kak ami dan kak irni dan juga dayana...
sila amik gambo2 ini dan tempekkan kat blog anda ok...hiks=p
durian ini disponsor oleh zizi...
dia bawak dari kampung_muar...
pada asalnye, plan nak g kampung zizi..
tapi masing2 ade hal...jadi zizi bawaklah durian tu kat opis...
manggis pun ade sekali...
tapi lupa nk amik gambo...
aku adalah penggemar durian...
hahaha..makan pun sampai bertenggong tenggong ok..
dahla makan kat parking lak tu...
takboleh bawak atas...nanti berbau..
tapikan sebab utama...kalau bawak atas...sikit je boleh makan...
tu lah yg turun geng2 je..
haha..gile kedekut taknak share ngan org lain..
tu sebab jadik cam buruk lantak ni...
tapi makan durian zizi, mmg best...huhu...
sedappp...
dah makan durian, kulit2 durian tu masuk dalam nissan extrail ni..
hahaha..habisla berbau durian...
ok, sekian dari aku...
lastt, zizi..nak durian lagi...
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...