ketidakpuashatian

kadang2 orang anggap lain kan dari perkara sebenar...

entahla...

niat aku hanya bergurau...

cakap kat orang lain tapi org lain yang terasa...

aku tak sukalah macam ni...

sekali buat jelingan maut kat aku...

what the H***...

aku benci aku benci....

korang rase...aku ni buat gurauan melampau ke ek...

aku sembur air freshner tu kat partition aku...

ahmad (bukan nama sebenar) cakap tak bau pun...

aku sembur lagi sekali..still tak bau...

zetty (bukan nama sebenar) cakap kat aku suh si ahmad tu trim sket misai...

aku pun cakaplah ngan ahmad...

ahmad, kalau nak bau kan..trim sket misai tu...

sekali si alia (bukan nama sebenar) sound kat aku...

mak aihhh...ni lagilah..laser nye mulut...

aku balas balik...

alah, bukannya buat lawak lucah pun...

aku ni..walaupun dah balas balik ape yang dia ckp kat aku tu...

aku still lagi berpk pk...

melampau ke gurau aku tadi..

ahmad tu bukannye marah kat aku pun...

dia pun siap gelak2 lagi...

huhu..

korang...aku tanye korang ni...

aku ni melampau ke...

aku dah takde mood dah ni...

rase down...

Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...