saje nak apdet

petang2 ni aku dah serabut nak buat keje...
keje makin banyak wooo...
tak larat nak buat...
uwaa....

aku tgh sedih memikirkan ika..
sian dia...
dari tadi call kampung nak ckp ngan ika...
tapi ibu cakap ade kelas tambahan la, mengaji la...
ibu suh call malam kang...

ibu ckp kuning dah tanam...
ayah ngan ika yang tanam...
kat belakang umah bawah pokok kelapa...
ibu citer lagi..
ika tak lalu nak makan pun mase kat sekolah tadi...
sarapan..waktu rehat..
monyok je...
yang kak yang lagi la...
nangis2 jugak nak kuning..nak kuning...
aku ni lagila ralatnye..
baru je jumpa kuning semalam..
huhu..dahla..citer pasal kuning lagi aku haru kang...
dah mati pun kan...
owhh..kuning..kaulah kucing yang paling aku best aku pnah jumpa n bela..
*sempat gak aku bela dulu...
pengumuman pengumuman...
sepupu aku sorang ni...
boleh tak tak citer kat aku yg dia nak kawen sekian2 tarikhnye...
uwwwwwaaaaa...ain...
kecik ati tau...
hikhi..takdela...
tak tau pun yg ain nak kawen 2 ogos tau...
ape2 pun..tahniah...
semoga kita kekal bahagia hingga akhir hayat...

oh ye, ain...buat perenggan kat blog ain boleh tak..
susahla nak baca..sebab sambung2..
hikhikhik..jgn marah ek...

dahla..nak balik awal...
banyak gak benda nak buat malam ni...
nak jahit manik kat baju lagi..
ok..tata...
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...