hadiah kahwin

lom kawen lagi tapi dah dapat hadiah...
suke suke....
yg bagi adiah awal ni dah cakap awal2 tak dapat datang...
tu yg pos adiah awal2 tu...

thanks to kak izzah...
pada big bos aku...tuan hj. othman
dan juga pada fiza aka ibu qaisz..~ mbr blog ni...
tak lupe yang baru aku dapat tadi..
dr en. zul aka zorro...~ pegawai kat opis aku ni...

terima kasih banyak2...
sape yang nak bagi lagi tu..
boleh lagi ...dialu-alukan...
hikhikhik=p

~~ dr tuan. haji Othman



~~ dr fiza...yang ni terpaksa la aku bukak..sebab dia tak balut..
hikhkhik..hantar by skynet..
cantikkkk...dah siap hantar kat taylor dah...
nak pakai time g umah mak mentua nanti...
sempat siapkan kak amy?...lalalalla
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...