gelak ketawa bersama aina

huhu...
aktiviti hari ahad tu diteruskan lagi dengan pergi menziarah adik ady kat Mentakab, Pahang
sebenarnya nak g Super Cowboy...
sesape yang dok temerloh tau la kan tempat ni...
tujuannya nak carik barang2 kawen...
saya beli bunga telur, paper bag, riben dan lain2 la...
sini cukup murah tau...tersangat....
banyak choice plak tu..
ko pilih je nak mahal ke murah ke...semua ade..
saya beli yang sedang2 ajelah kan..
gambo...lupe plak nak snap...lagi pun kat dalam tu tak leh bawak masuk kamera...

opppss..ni dah lari tajuk citer ni...
k lah...sampai umah ati ( adik ady) dalam kul 5 lebih la...
ati sorang je anak dia...
nilah...aina batrisya...
suka gelak, suka nangis...
semua cukuplah kat dia ni...
nenek yang mandikan ye...baju ijau tu mak ady..
alah alah..sukenya ko ye aina...
meh dok ngan cik ana plak...~ pasni kna panggil mak ngah la ye aina..=p

cantik je gigi dia kan...
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...