sungguh ku terharu..hiks :p

hehe...ni sajer2 punye entry..
tak sangka ade jugak yang buat saya ni punca dia berblog..
hikhikhik...
thanks emy...
korang g la terjah blog dia...
siap taruk gambo saya lagi...
klik sini ek..
emy ni sahabat yang paling lame saya knal yang masih berhubung sehingga sekarang...
kami kenal sejak dari umur 5 tahun lagi...
same2 satu tadika kat Taman Melati, KL nun...
mase sekolah rendah agama ngan sekolah kebangsaan pon kami still satu sekolah cuma kelas aje yang beza...
eh, tapi kat sekolah agama kami still satu kelas...sampaila darjah 6 kan mi kan..:)
masuk sekolah menengah, satu sekolah gak tapi cuma setahun saje..
kemudian pada tahun 1998, family saya berpindah ke Perak sehinggalah sekarang...

oh ye, emy ni dah kawen..
alahai..dia kawen ngan orang kampong saya gak...
orang kampung gajah, Perak...~ tempat ni syurga durian tau...
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...