saya queen control kah?


Lelaki ni kan...
kalau kita sekat sikit benda2 yang dorang suke, like..hisap rokok tu kurangkan la, tak elok untk kesihatan kan, pastu nak make up keta, buatlah tapi jgn la over2 n keterlaluan sangat...
dahla nak kawen, simpan2 lah duit tu...
kalau gaji berpuluh2 ribu, saya tak heran pun,
buatlah aper yg ko raser nak buat kan...
tapi dapat gaji pun, boleh la nak simpan lpas tolak semua2 kan...
boleh tak dia kate, kita kontrol dia...
uwwwaaa...salah ke aku ni...
aku cuma advice sikit2 je...
adeiii la...
sekarang ni saya sentap gile ngan dia...
lantakla, kawen ke tak kawen ke...
suka hati dia lah...
dia nak buat ape pon buat lah!

then, saya hantar msg, minta maaf dan berjanji tak akan kontrol dia lagi..
yela, saya pon rase bersalah lah jugak bila dia dah ckp macam tu..
saya tak nak la dia raser terkongkong bila hidup ngan saya nanti...
boleh tak dia kater saya merajuk...
adooooiiiiilaaa.....ponin acik!!!
stresss gue ari ni!!!
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...