tagged by prettydyana

tagged by : prettydyana


Three Things That Scare Me :

1. bencana alam means kuasa yang Esa

2. darah ~ tak lah takut tapi pitam oo...so, mmg dielakkan...

3. orang gile ~ hiks..risau gak org gile ni...kalau terjumpa tu, sure xnk dekat2 kan...


Three Peoples Who Make Me Laugh

1. lawak en.ady ~ dia suke sangat wat lawak...

2. adik saya, ijai...~ lately ni suke sangat ngusik saya...

3. abg gee n kak shima ~ sepupu saya yg dok kat puchong tu...stay ngan dorang ni, mmg riuh rendah umah dorang..


Three Things I Hate

1. kawan tikam dari belakang ~ prnah rase wooo...jahat itu pompuan!!!

2. Org yg suke cakap tinggi...~ konon dia ajerlah yg perfect semua...huh!

3. org yg suke carik pasal @ gaduh la...


Three Things I Don’t Understand

1. nape badan saya cepat sangat naik? adooiiyaiii...

2. nape selalunye org yg cantik2 ni suke berlagak haa..? but ade gak yg baik tapi a bit...

3. nape org kaya yg berlagak tu, tak ditimpa bala je...


Three Things I Want To Do Before I Die

1. buat masa terdekat ni, saya mau kawen..hahahhaa...lambatnye masa berlalu...

2. Taubat bnyk2...(...stiap org..psti ade mlakukan ksilapan...sdar or tnpa sdar..kn)

3. jika terdaya , nak sempurnakan hidup saya n family...but still remind...no body perfect...:(


Three Things I Can Do

1. makan makan makan makan...hiks :p

2. tangkap gambar cantik2..hahaha...ye ke?

3. buat banyak keje dlm satu mase, like kalau kat umah ibu ngan ayah saya, pagi2 tu boleh basuh kain, buat bekfest, sdai kain, sapu sampah...something like that la...


Three ways To Desrcibe My Personality

1. Sensitif ~ kuat sentap ni, tapi sekejap aje...

2. boleh bekerja lebih masa..hahaha.. jawapan saya mase interview gomen dulu...

3. paling suke bergambar dan amik gambo..klik klik...


Three Things I Can’t Do

1. tahan menangis...kalau kna marah sket pon, tak blh tahan la, cepat toii air mata ni kuar...penat tahan tau...tapi kuar gak...

2. hidup saya tak sah kalau takde kamera n hp klau nak ke mane2...hiks :p

3. buat keje kalau tgh bengang n marah..


Persons I Want To Tag

1. sis lin

2. Jivebumz

3. ibuafiqah

4. princess N

5. MissWawa

6. fieza

7. shafie

p/s : ok yana..langsai sudah hutang tag...hehe..
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...