Man C vs Man U

hehehehe...
harap2 valid lagi la ek entry ni...
huhu...
saya lupa nak publish la last week...
sori yer uols...
ni entry maser baper ari bulan ek...
ala yang man city lawan man u tu..
arghh..takperla x ingat pon...
yang penting man u menang...
2-0 kan...
ntahla tak ingat...
ni first goal..rooney yg goal kan..


hahaha..kat umah ucu ni, yg penyokong man u nyer 3 orang jer...
saya, en. ady dan ijai...
yg lain tu chelsea n liverpool..
tapi nak jugak nyebok posing bila man u dapat goal...:P

haa..ni saat yang paling saya bengang...
reff tu pon la..alahaiiii...
hero saya tu kena kad merah tau...
huhu..sedey...
maser ni lah saat ronaldo kna kad merah...
aper punyer reff daa...blah la ko..
hiks:p *emo pulak...hahhaa
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...