Jerawat Hilang Cepat Dengan Vivix

Kalau nak jerawat hilang dengan cepat wajib ambil vivix. Kenapa?

Vivix berfungsi untuk baiki terul ke sel kita. Jerawat di sebabkan oksin, pencemaran. Benda ini akan merosakkan sel. Bila sel rosak, tak sihat maka lapisan dalam kulit kita pun rosak. Jadi vivix akan bantu rawat masalah utama dulu.

Kajian ada menunjukan bahawa, pengambilan resveratrol dapat mencegah jerawat dari tumbuh kembali.

sumber: http://bit.ly/2iY6yNM

Menurut Dr. Bowe, seorang pakar kulit dari New York, tahap antioksidan yang rendah selalu ditemui pada wanita yang menghadapi masalah jerawat

Jadi Vivix yang mempunyai tahap antioksidan tinggi dan berkualiti , akan menghalang punca jerawat.

Satu kajian klinikal sudah dibuat untuk membandingkan tahap perlindungan sel diantara Resveratrol ( ramuan dalam Vivix), vitamin E dan vitamin C.

Keputusannya, Resveratrol mampu melindungi kerosakan sel setinggi 95%. Diikuti dengan vitamin E 65% dan vitamin C 37%.

Takkan nak biarkan jerawat yang teruk menghilangkan keyakinan diri korang kot.

Pastikan product yang tiada bahan kimia seperti merkuri yang bukan jerawat hilang, muka pun boleh hilang tau. makin teruk, sel kulit menipis. Takut nanti dapat kanser kulit pulak.

Biar mahal, berkualiti tinggi dan berkesan tiada bahan bahaya.

#pengedarshakleeputrajaya #pengedarshaklee #putrajaya #shakleeeffects #shakleemurah #shakleebest #vivixshaklee #vivix #shaklee #pengedarshakleepresint11 #sayajual #sayajualshaklee

Ana Lyana
0182244135
Pengedar Shaklee Putrajaya

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...