Dip n dip!

Tercapai juga hajat dua2 pompuan nih.

Nak makan kat Dip n Dip!

So, sempena birthday ai, ai ajakla dia makan kat sini. Kat IOI City Mall saje. Dekat.













Muffin ni paling sedap. Nyums! manis dia tak manis sangat. Yang lain tu, huhuuhu, boleh potong kaki wey!

Nak datang, sila datang beramai2 lagi bagus. Sebab benda manis kan, cepat muak ler.

Harga? Agak pricey jugak. Bagi aku lah, dengan harga tu better g makan yang heavy sket.

Xleh makan selalu. Hihi



Post a Comment

Done 1st Ramadhan

Selamat berpuasa uolls... Selesai dah 1 Ramadhan ye. Aku tahun ni amik yang waktu kerja yang masuk kul 8 pagi balik kul 4.30 p...