Tuesday, December 15, 2015

Casio Watches 2015

Sekarang ni semuanya hanya di hujung jari kan... Ada gadjets dan online banking memang sap sap soi jelah... Hihihi, debit kredit tu semuanya terpulang pada individu tu sendiri. Dah nama pun perempuan kan, memang takleh lari la dari perkataan shopping. Zaman dulu-dulu, g la merayap ke shopping-shopping mall... Zaman sekarang, agak-agak malas, on je lappy, paling malas, on je kat hp... Silalah shopping puas-puas... hehehe... Sekarang, lelaki pun dah rajin online shopping... So, istilah perempuan kaki shopping dah takleh guna sangat pada masa ni. Lelaki pun sama..=p

Pengaruh online ni sangat kuat bila adanya group kat Whatsapp, Wechat, Line dan macam2 lagi lah.. Hahaha, sharing is caring gitu... Benda baik harusla kita kongsi kan... 

Macam akulah, ada satu group kat Whatsapp yang we all share everything pasal shopping ni.. Kedai murah2 celah mana pun kitorang share tau. Baru-baru ni, salah sorang geng tu share dia shopping beli jam.. Woweee, memang berbaloi lah... Yang rasa taknak beli pun jadik terbeli tau...

Bagus jugak online ni, jimat minyak, tol bagai tu.. sebab kita memang nak fokus beli apa yang nak kita beli je. Kalau kuar pegi Mall tu, dah confirm la terbeli macam-macam kan... Mudah je shopping online ni, hanya beberapa klik, barang yang korang nak beli akan sampai depan mata dalam masa beberapa hari.. :)


Plan nak hadiahkan untuk orang tersayang sempena hari lahir? Ulang tahun perkahwinan? Ulang tahun couple? Ulang bulan bercinta? Hahahaha, macam-macam kita boleh create occasion kan kalau kita nak bagi hadiah untuk orang tersayang. Aku bagi idea ni, cuba korang try bagi hadiah jam Casio ni... Pilih-pilih, klik, bayar, pastu sampai pulak terus kat buah hati, suami, isteri, ibu, ayah or sesapa je kan... kira suprise lah tu, tak ke hati mereka ini berbunga-bunga... :)



Banyak website online shopping Malaysia yang korang boleh cari di internet. Make Sure pilih hanya yang boleh dipercayai sahaja. Kalau hendak cari jam tangan, aku akan pastikan butik online tersebut mempunyai jenama jam tangan terkenal Casio Malaysia!



Kenapa? Sebab jenama Casio Malaysia dikenali di seluruh dunia sebagai antara jenama fesyen paling popular yang menawarkan koleksi Casio Watches 2015 lelaki dan wanita online dengan pilihan yang cukup meluas.

So, selamat shopping untuk korang yang nak hadiahkan jam Casio ni kat ZALORA. Pastikan ianya berbaloi ok! ...:)


♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: