Monday, November 23, 2015

Photobook Free Datang Lagi

Sapa-sapa yang teringin nak buat photobook free g lah terjah groupon tau. Actually not lah free semata-,ata. Ko still kena bayar gak delivery RM8.48. Tpi still berbaloi lah... :)

Hari tu masa internet down, sempat gakla buat satu photobook masa pegi Cameron hari tu... Dah dapat dah pun...




Silalah terjah ya... Cara nak buat, baca je instruction dia... Senang je nak buat.. :)


Mencarik2 masa lagi nak buat photobook. Beli dulu lah banyak2... Sebab expired dia Mei 2016 kot... Leh simpan untuk adik baby nanti ..:)

1 million photobook free tu dia nak bagi... Sekarang baru 53k yang dah beli... Cepat! Cepat!..



♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥