Monday, November 2, 2015

Aktiviti Zara at TBC #1

Sekarang ni majoriti tadika2 taska akan ada whatsapp group untuk melaporkan aktivti anak2 setiap hari.. Sekolah Zara tak ketinggalan gak la wujudkan group ni.. Senang nak bgtau hal anak2...

So, ni aktiviti masa jerebu ari tu... Zara tu sampai taknak tanggal la dia punya mask tu. Dalam school pun nak pakai.. bagus bagus.. hehehe..

Aktivti main badminton belon.

Teruja betul budak2 main... Zara pun balik rumah kemain dia seronok bercerita...

:)








Lepas tu aktiviti menggunting. Kalau kat rumah ni, memang mama tak izinkan la awak main gunting2 ni Izzara... Kat sekolah tak pelah, ramai2 belajar gunting n ada ticer pantau.. :)







 OK tu je, ada lagi aktiviti dia kat sekolah aku update lagi.. :)

Tq Ticers yang amikkan gambar2 ni..



♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

1 comment:

Rizziela said...

bestnya ada aktiviti