Friday, August 28, 2015

Tak Lalu Minum Susu Tapi Nak Bagi Kalsium Kat Baby Dalam Perut




Ostematrix ni memang penyelamat la di kala tekak aku xleh minum susu langsung setakat ni...

At least aku tau baby dpt kalsium untuk tumbesaran tulang dia dari Oste ni.


 So far takde kejang2 kaki dan kebas walaupun seharian berjalan ke hulu ke hilir.


 Stress x terasa sangat. Bila rasa stress cepat je lapang dada.. selalu bab nak kejut n siapkan anak2 pagi2 la... semua mak2 ada masalah ni kan... kurang2kan stress ibu2 ya..


 Tidur memang lena lah! Sedar2 dah kul 5.30 pagi... 
smile emoticon

 Yang ni TER PALING SUKA. No sembelit2... lawas je hari2. Walaupun kena telan iron tablet tu berbijik2 (aku tiap kali preggy mmg ada masalah hb low) dan effect bila makan iron tu adalah sembelit. Oste jugak jadik penyelamat... tq oste.




♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: