Thursday, June 4, 2015

Lunch. Fuel Shack.


Alkisah lamanya tak lunch date berdua... Padahal opis masing-masing sekangkang kera je... Enady busy beno sekarang nak setelkan dokumen-dokumen untuk key in dalam portal sebelum berhijrah ke tempat baru...

Hati ni dok aim Fuel Shack je. takde nak makan lain. 




Enady kata boleh repeat lagi ni sebab makan burger dia mmg kenyang sampai ke malam. Burger daging dia tebal n termengah-mengah ko nak habiskan. Aku hampir give up la nak habiskan. Tapi aku kan jenis sayang makanan, akhirnya dapat jugak habiskan. Dan memang betul, kenyang dia malam tu aku tak makan nasik dah... =p

Ok dah. tu je. Citer banyak-banyak, Fuel Shack tak bayar pun, korang tryla sendiri... hehe...

Fuel Shack ni kat Ayer@8 ya... 




No comments: