Saturday, April 25, 2015

Tempat Paling Best Kalau Nak Jogging Di Putrajaya

Sah-sah turun 1-2 kg... hihi

Aktiviti jogging ni kalau weekend tu tak busy n tak kemana-mana, memang sini jelah kitorang jogging... Dekat je sebelah rumah...

Awal-awal sampai memang semangat la kan jogging...

budak-budak ni pun... aku nak jalan je...

deme berlari-lari...

Dok perli-perli aku...

mama, cepatla mama.. mama ni lambatla..

macam kura-kura...

Ciskek!

PFttFtftFtF




Besar sangat ok taman Saujana Hijau ni... ada 2 puncak bukit rasanya....


Zara mintak dukung ngan papa dia.. kihkihkih...



Mamaaaa, adik dah tak larattttt ni... hihihi =p



Berpeluh-peluh dah tu haaa...

bagi upah bunga sekuntum, jadikla minah ni... terus semangat nak jogging balik sebab ade nampak bunga lagi banyakkkk kat depan tu....



Pemcinta bunga jugak dia ni...


Sayalah supergirl!!!!!



Laju je kan awak posing Zara... Mama pun apa lagi... snap snap snap... :)




♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: