Friday, April 24, 2015

Penang Part 7 : Last Day

Citer ni throwback setahun yang lepas punya cerita...kahkahkah...

Salahkan Anep. Dia yang simpan gambar dalam kamera terperap lama....

Ni hari last kitorang kat Penang...

Kul 12 check out, so pagi tu Ijai la... nak naik banana nak naik banana... Berzikir kat telingan kitorang... nak naik banananananana...

Iyolah Ijai Kelojai oi...

Gambar pulak memang kat kamera Anep je yang ada... Sebab dia tak join kitorang naik banana boat tu... Tu yang peram lama tu...



Ikutkan hati malas nak naik sebab masa kat Teluk Batik dulu pernah naik gak, at last dia humban kitorang dalam laut, so, mmg macam lemas sikit.. aku fobia la... But kali ni pesan siap-saip,.. takmo terbalik-terbalik ya...


Babai...


Dani menangis, ingatkan mama nak tinggal dia... Ala relaxla Dani... =p


Keciknya korang berdua mase ni...


Kakyang, aku, Ika, Fyqa n Ijai...

Amacam Ijai? Seronok kew???


Deme ni penonton aje.. hihi...




Ibu & Ayah...


Dah lepak-lepak tepi pantai tu, kitorang pun kemas-kemas nak check out...

So, berakhirla percutian ke Penang pada tahun 2013 itu...hehehe..

Jumpa lagi Penang!



♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: