Thursday, April 23, 2015

Hari ke-6 @ Sarawak

Ok nak habis dah citer Sarawak aku... phewww *lap peluh*

Last day...



Peserta pun semangat gak dah nak balik.. Hahaha, ala korang baru 3 hari 2 malam.. aku ni 6 hari 5 malam tau... ecehh.. :)


Bergambar bersama Pengarah Penilaian Negeri Sarawak.


Akak ni keje banquet hotel ni.. Dia la yang serve makan minum kami... ada macam muka Zaiton Sameon tak? Sofia namanya...



 Last lunch at Riverside Majestic Hotel. Aku belasah amik udang banyak2...ngan lamb shoulder tu... sedappp...


Flight balik kul 5.45 petang. so ada masa lagi... Jalan-jalan la pusing-pusing carik sourvenior lagi.. mengabihkan duit dalam erti kata lain. =p


Nak menyeberang lagi? No no no dah la... semua dah beli dah.. Kek lapis Mira CakeHouse pun dah siap borong...


View from tingkat 8 Riverside Majestic Hotel...


OK nak balikk dahhh.. kerinduan tahap dewa dah ni... dani zara tunggu mama balik... dear hubs, wait for meeeee... kehkehkeh... drama sangat...

Beg penuh... dua-dua beg... bagpack dan luggage... tambah satu bag hand carry.. hambek ko... ingat kan balik dah ringan la sebab folder n stationary tinggal sana dah...huhu..



Kat airport Kuching... tengah tunggu nak masuk plane... ada pulak gadis-gadis Sarawak ni... gambo ser!

Rupanya ada AIFA 2015... Aseain Internantional Film Awards...

Mula keluar Tan Sri Ahmad Shabery Chik..

Pastuuu...




Hihi... Hans Isaac.. Tingi betul dia.. aku orang pertama yang tegur dia nak bergambar. hahahaa gamble je... Ntah mcm mane ntah boleh tercakap... lepas aku bergambar tu, berebut2 org lain pun.. 


Mase nak take off balik KL tu.. hujannn... hati dah berdebor dah ni.. Tawakal je n baca2 la apa yang patut...


Muka penat dua-dua...


Selfie sikit... Tak dapat tepi tingkap betul2... tingkap dia kat belakang sikit... jenuh la tertoleh-toleh aje...


Takuttt...Hujan memang lebat gila masa ni...


Dah lepas kawasan hujan dah...



Cantiknya permandangan atas awan ni... Subhanallah...


Bye Bye Sarawak... tu Sarawak punya daratan.



Ni dah atas laut dah...


Menu MAS petang tu...


Sampai KL pun dah malam... senja la... kiranya aku punya siang atas flight je... kat Sarawak senja... pastu siang sekejap... pastu malam balik bila dah touch down tu... Alhamdulillah, smooth je...


Hye KLIA... :)


OK Sarawak, Thanks for everything.. Next time inshAllah datang lagi.. Nak bawak family n anak-anak pulak.. :)


♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: