Thursday, April 30, 2015

Baju Menyusu Yang Sangat Comfy Dan Yang Penting Gojes :)

-STICKY POST-

New Entry Scroll Bawah. Tq :)




Salam semua, sihat ke?

Sape kat sini ada masalah mencari pakaian untuk menyusu anak? 

Runsing sebab tak boleh bergaya bila nak pergi kenduri kawan kawan dengan saudara mara? 

Hari nie saya nak kongsi collection dari feedmilk yang confirm korang akan tertarik dan confirm jatuh cinta. 

Collection dari Feedmilk memang trendy dan yg bestnya menutup aurat.

         




   
Lepas tengok design ni, korang dah tak payah merengek dekat suami takde baju cantik2 nak keluar jalan. 

InsyaAllah collection dari Feedmilk tidak akan mengecewakan anda. 

Apa tunggu lagi? 

Jom tengok page dorang sekarang!!!



  @feedmilk



  016-6744960

   
   

Kalau dah ada baju menyusu TRENDY daripada Feedmilk ni, tapi penghasilan susu badan kurang, susu DROP, susu badan sikit boleh ikhtiarkan dengan 1 produk Feedmilk, iaitu #Feedmilkbooster : Habbasyi Oil. 

Habbasyi Oil ini adalah 100% makanan sunnah dan dah bantu ramai ibu yang ada masalah susu sikit menjadi susu PEKAT, BANYAK dan BERKHASIAT. 

100% original daripada minyak Habbatus Sawda.! makanan sunnah yang boleh diamalkan oleh semua orang.

Whatsapp " Milkbooster Feedmilk" ke 017 674 4960 sebab ade PROMOSI terbaik sekarang! insyaALLAH. 




   

Tags : blouse menyusu, baju menyusu, jubah menyusu, baju mengandung, pakaian ibu,breast feeding, jubah, blouse, baby, pregnant mum, ibu mengandung, susu, trendy, selesa, terbaru, fashion, dress, dress menyusu, pakaian ibu, dress menyusu, jubah sopan, jubah menutup aurat, blouse terbaru, jubah terbaru, ibu menyusu, habbasyi oil, feedmilk booster, shah alam, tips menyusu, susu sikit, Shaklee, set bersalin, pakaian bayi, baju baby, kasut baby, expo baby , feedmilk



♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: