Friday, March 20, 2015

Kenduri Kahwin Kat Presint 18

Tq Juelee di atas jemputan!

Sedap bangat rendang dia.... Eh semua laha sedap.. Aku makan sambil menangis..haha... Dani pun habis licin makan nasi beriani tu... Nak tambah lagi tapi nampak kawan terus tak nak tambah...

Majlisnya buat kat Presint 18 nun, dekat sangat kan, rasa tak patut kalau tak datang. Aku pun free je sabtu lepas.. Enady overtime... So, tadah perut jelah kami kami.. hihi..

Aku datang awal jugak la.. kul 12 makan... Orang tak ramai lagi, nak pilih tempat duduk dah rambang mata..haha.. for sure la meja yang dekat dengan meja buffet kan.. kata orang kuat makan..hahaha...

Tengah beratur nak makan... jengjengjenggg... Naaaa!!! Ya Allah... sebak aku salam-salam n peluk Na.. Orang jauh ni... Dari Kuantan nun... Tak sangka tiba2 ada kat Putrajaya kan.. Bak kata Ann, Na ni macam chipsmore..hahaha.. kejap kat Kuantan.. kejap kar sini kejap kat IOI City Mall.. =p



Zaza datang bertiga ngan Amsyar n Iman...


Mujur ada babysitter yang kuat lagi gagah perkasa tu haa.. Ann.. =p


Bergambar tu wajib kan bagi blogger suam2 kuku macam kami ni.. hihi...


Geng kacik baru Dani, Mika...Anak si Nano Nor..




Ni kakak pengantin, Juelee... With her kids, Rayyan n Mayyah..


Anak-anak dah besar ni memang heaven menikmati makanan.. hihi.. depa dah kenyang, pandai2 la bawak diri yerp..hahaha..



Zara ngan kakak Alia...




Sebelum pulang, kita bergambar lagi ramai-ramai kat luar... Kan dah cakap, x sah kalau tak bergambar.. ahaha..

OK bye. Thanks again Juelee.... Makanan dia sedap sangat.. Teringat2 rendangnya... :)




♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

1 comment:

Tengku Fauziana said...

Ouh Na turun putajaya ek..alolo..