Thursday, March 19, 2015

Dani 2010-2015




Dah lama nak buat collection gambar muka Dani dari dia lahir sehingga lah umur dia sekarang... Kebetulan external terbawak g opis =p, makanya mama meluangkan masa mencarik gambar2 Dani dari dia lahir sehingga lah sekarang...

Banyak giler gambar Dani... Jenuh nak pilih.. hehehe..

Thanks to Mr.External Hard Disk. Walaupun dah 2 kali corrupt tapi sebab sayang punya pasal dengan gambar-gambar kat dalam tu, berhabis lah duit sikit nak hantar repair...

Syukur alhamdulillah banyak jugak gambar yang dapat diselamatkan. Tq Shazril kot nama dia, aku dah lupa. IT kat MOF tu.

Ok, saje buat koleksi gambar anak-anak... Sebab aku memang suka bergambar.. mihmihmih...

Ada gunanya jugak hobi aku yang suka bergambar ni kan... Tu yang menang tiket Aquaria ngan Voucher AEON RM100 free je tu... :)


♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: