Monday, February 2, 2015

Cuti Hari Wilayah

Salam Februari... :)

Hamboi hamboiii korang mane yang dok n keje KL tu
Syokla cuti kan
Hahaha

Sepanjang 7 tahun berkhidmat ni, hari ni first time Hari Wilayah aku keje..
kehkehkeh..

Jeles betul.

Senyap sunyi je kat lobi apartment tadi.
Jalan pun tak jem.
7.40 aku gerak dari rumah.
10 minit dah sampai.
Tak sempat selfie..
Hahaha..

Opis aku alamat Kajang, maka kerjalah kite ari ni yer..
Opis Enady pun alamat Kajang, kerja jugekkk..
Muaahahaha...

Padan muka dua-dua laki bini ni.
Takpe pa, esok kita cuti k..

Tapi..dialog pagi tadi...

"Ma, esok cuti kan, pa nak g mancing ek, lepas gian. Bawak anak2 sekali ek.."

Isteri yang baik dan solehah mane lah nak membantah kan... *bluiwekkk*

"Baiklah papa, kalau anak2 bosan n mengamuk mama ca alip but yer" =p

Zara, tadika dia bukak ari ni.
Ingat nak transit kan si Dani kat tadika Zara.
Tapi budak dah besar ni mane nak dok ngan adik.
Harusla nak ikut mama..

Sobss.. Mujur ada geng kat opis.
Dudukla belajar berdua kat situ yer.

Oh ya, Happy Belated Bufday Kak Timah... :)





♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: