Monday, January 19, 2015

Weekend datang lagi

Nasi Lemak Kelantan kat Presint 8 tu dah masuk dalam list tempat makan favourite aku, Enady dan anak2... Sedappp nasi lemak dia... Orang pun beratur punya la panjang... Boleh la panggil Nasi Lemak Beratuq kan.. hehe..

Nak pegi memborong barang2 basah kat Pasar Borong Selangor nun... pastu nak beli barang kering kat Darussalam, Presint 9. Tu je lah destinasi. Malas nak ajak jalan jauh sebab Enady keje malam n esoknya, Ahad dia keje jugak... Takpe2, dapat keluar rumah sama2 walau beberapa jam pun dah alhamdulillah, syukur sangatt.. :)



Mat Smart, Hai abang Dani...



With Zara.. Sama tak muka kitorang? hehe..



Haaaa, kat Darussalam tu, sempatla deme-deme ni mengepow papa dorang mainan... Hahaha, nasib ler papa....







Suka gambar2 ni! Korang ni dah xleh berjauhan each other... Zara macam dah tau rutin dia balik sekolah mesti singgah amik abang dulu.. Pernah aku terlupa jalan nak g sekolah Dani, Zara yang ingatkan.. hahaha, co cwittt... Kadang2 je, ada masa bercekau jugak deme ni.. Haih la anak... :D


No comments: